2015年3月3日火曜日

cure


cure が肉や魚などに使われると塩づけや燻製にするなどの意味になる。honey cured ham(蜂蜜でつけたハム、蜂蜜で下味をつけてハム) などはスーパーに行けばすぐ目に付く。1:36 so these have been cured. もう十分に煙で下ごしらえができた。燻製が完成した。

Brown Sugar Smoked Salmon | Melissa Clark Recipes | The New York Times
https://www.youtube.com/watch?v=t8derAz_Sdo  9:30 I think they cure it with like wine juice. 青くてかたいパパイヤの実をやわらかくするために、ここではワインジュースのようなもので下ごしらえをしていると思う。

4:25 I like to let the bike sit for 4 or 5 days minimum just so that paint can have time to cure a little bit. ペンキが乾くのに十分な時間をかけるため、最低4日から5日はそのままにしておく。

How an $8,000 Bespoke Bicycle is Made

4:07 cured meat 画像 when people think of cured ham, the first thing that comes to their mind is Prosciutto di Parma. 生ハムと言えば、まずプロシュット・ディ・パルマを思い浮かべるだろう。

Where to Eat in NYC's Little Italy - Food Neighborhoods, Episode 1

練習問題解答
a-2160 cured products
b-4902 a mild cured smoked salmon